Maurten Gel 100 Energiageel Karp (12tk)

Maurten Logo
Kategooriad: , , Tootekood: 7350008410138

32.90 43.90

Gel 100 on uuenduslik energiageel, mis on valmistatud looduslikust hüdrogeeli tehnoloogiast. Erinevalt traditsioonilistest energiageelidest, mis koosnevad peamiselt veest ja siirupist, kasutab Gel 100 biopolümeeri maatriksit, mis sisaldab ainulaadset fruktoosi ja glükoosi segu (suhtega 0,8:1). See suhe võimaldab kehal omastada kuni 100 grammi süsivesikuid tunnis, aidates sportlastel säilitada maksimaalset energiatase treeningu või võistluse ajal.

Valmistatud kuuest koostisosast – ilma lisatud värvainete, säilitusainete või maitseaineteta. Iga portsjon sisaldab 25 grammi süsivesikuid. Võib kasutada enne, treeningu ajal ja/või pärast tegevust.

Sobib taimetoitlastele ja veganitele.

Karp sisaldab 12 portsjonit.

Kirjeldus

Peamised omadused:

  • Looduslik koostis: Valmistatud vaid kuuest koostisosast – ilma kunstlike värvainete, säilitusainete ja maitseaineteta.
  • Kõrge süsivesikute sisaldus: Iga 40-grammine portsjon sisaldab 25 grammi süsivesikuid (60% geeli kaalust), pakkudes suurepärast energiaallikat füüsilise tegevuse ajal.
  • Taimetoitlastele ja veganitele sobiv: Gel 100 sobib nii taimetoitlastele kui ka veganitele, olles puhtalt looduslik ja allergeenivaba.

Koostisosad:

  • Vesi
  • Glükoos
  • Fruktoos
  • Geelistaja: Kaltsiumkarbonaat
  • Geelistaja: Glükonhape
  • Geelistaja: Naatriumalginaat
Toitumisalane teave 100g / portsjon (40g) kohta
Energia 1063 kJ, 250 kcal /
425 kJ, 100 kcal
Rasvad
– millest küllastunud
0 g / 0 g
0 g / 0 g
Süsivesikud
– millest suhkrud
62.5 g / 25 g
62.5 g / 25 g
Proteiin 0 g / 0 g
Sool 125 mg / 50 mg

Miks valida Gel 100?

  • Kiire imendumine: Hüdrogeeli tehnoloogia võimaldab süsivesikutel mööduda kõhust ja imenduda kiiremini sooltesse, pakkudes energiat tõhusamalt ja vähendades seedesüsteemi vaevusi treeningu või võistluse ajal.
  • Puhas ja lihtne: Geel on valmistatud vaid kuuest koostisosast, ilma kunstlike lisaaineteta, mis teeb sellest ühe kõige puhtama energiageeli turul.
  • Kasutamine tippatleetide poolt: Paljud maailmatasemel sportlased kasutavad Gel 100 geeli oma treeningute ja võistluste ajal, saavutades paremaid tulemusi ja püstitades rekordeid.

Kasutamine
Gel 100 on mõeldud kasutamiseks enne, ajal või pärast füüsilist tegevust, pakkudes vajalikku energiat ja tuge sportlike soorituste parandamiseks. Seda saab kohandada vastavalt individuaalsetele vajadustele ja treeningkavale. Karbis on 12 portsjonit, mis teeb sellest mugava valiku nii lühikeste kui ka pikemate treeningute jaoks.

Toode sobib nii igapäevaseks treeninguks kui ka võistlusperioodideks, aidates tõsta energiataset ja parandada füüsilist sooritust ilma liigsete lisaaineteta.

Õige kütus algusest peale.

Järgnevad juhised kirjeldavad kütusestrateegiaid treeninguteks ja võistlusteks. Pidage meeles, et kütusejuhend on väga isiklik ja sõltub individuaalsetest dieetidest ning ka konkreetsetest treeningprogrammidest. Järgnev teave on mõeldud ainult viitamiseks ja aitab toetada teie treeninguid, luues, täiustades ja aidates teostada teie kütusestrateegiat.

Tutvu kütusestrateegiatega SIIN

Teadus on osa Maurteni loomusest. Ja vastupidi.

2015. aastal avastas Maurten, kuidas muuta spordikütused talutavamaks, kapseldades kõrge kontsentratsiooniga süsivesikuid hüdrogeelidesse. Ainult looduslikest koostisosadest põhinevad spordikütused muutusid populaarseks ning aasta hiljem hakkasid nende tooteid kasutama maailma parimad jooksjad. Tehnoloogia on patenditaotluse staadiumis.