Flexvit Resist Treeningkumm

Flexvit logo
Kategooriad: , , Tootekood: pole saadaval

26.80

FLEXVIT Resist treeningkumm on kõrgekvaliteediline, mitmekülgne ja vastupidav treeningvahend, mis on asendamatu abivahend ning kasutused spordiklubides üle maailma. See on ideaalne vahend, mis toetab nii jõu, kiiruse kui ka liikuvuse treeningut, võimaldades sportlastel sooritada spetsiifilisi harjutusi lisatakistusega. Tänu oma venivusele, kuid samas rebimiskindlusele, pakub Resist mugavust ja turvalisust igas treeningolukorras. Resist on pestav kuni 60 kraadi juures, muutes selle hõlpsasti hooldatavaks ja ideaalseks välitingimustes kasutamiseks. Olgu tegemist individuaalse treeningu või meeskonnaharjutustega, FLEXVIT Resist toetab sportliku soorituse parandamist, pakkudes samal ajal uusi ja põnevaid treeningkogemusi.

  • Võimaldab sihipärast, spordialale keskenduvat treeningut
  • Nahal pehme ja mugav isegi suure vastupanu korral
  • Ideaalne partnerharjutusteks ja meeskonnasportideks

Kirjeldus

FLEXVIT Resist leiab kasutust peaaegu kõigil spordialadel ja on asendamatu osa klubitreeningutest üle maailma – olgu selleks sprindi- või hüppetreening, jõu- või liikuvustreening.

Kvaliteetne materjal on veniv, kuid väga vastupidav ja rebenemiskindel. See on pehme puudutusele ja ei sooni nahka isegi suure vastupanu korral.

FLEXVIT Resist on ideaalne meeskonnatreeninguteks, mitmekesisteks partnerharjutusteks ning ühendab lõbu ja meeskonnavaimu kõrge treeningintensiivsusega.

Raskustasemed:

  1. Hall
  2. Sinine
  3. Tumehall
  4. Must

Peamised omadused:

  • Treeni keerukaid liigutusi Resistiga
  • Käepärane ja kerge, sobib igasse treeningpaika
  • Olgu muru või liiv: Meie Resist on pestav kuni 60 kraadi juures

Saksamaal valmistatud – FLEXVIT tooted valmistatakse Saksamaal kasutades viimast tehnoloogiat ja vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Pesemine kuni 60° – FLEXVITi paelad saab pesta kuni 60°C juures ja seega ei jäta kahtlust, kui tegemist on hügieeniga.

Allergiavaba – Tänu spetsiaalsele tekstiilmaterjalile ei ole treeningu ajal nahal kontakti kummiga, mis võimaldab ka treenida lateksiallergiaga.

Sertifitseeritud treeningkummid – Kõik FLEXVITi paelad valmistatakse kõrgete kvaliteedistandardite järgi ja neile on omistatud OEKO-TEX® ja hügieenisertifikaadid.

AVASTA KOHE ÜLE 400 HARJUTUSE

FLEXVIT treeningu rakendusega pääsete ligi üle 400 funktsionaalse treeningharjutuse ekspanderkummidega. Koostage isiklik treeningkava või laske end inspireerida kogukonna treeningplaanidest. Regulaarsed uued postitused ja treeningud tagavad, et jääte motiveerituks ja liigute funktsionaalselt.
Laadige alla FLEXVIT rakendus SIIT ja avastage funktsionaalne kummide treening!

Lisateave:

  • Spordialaspetsiifilisi liigutusi saab treenida FLEXVIT Resistiga: olgu see tenniseväljakul, võrkpalliplatsil või korvpalliväljakul – seda saab kasutada igal pool, kus on vaja treenida keerukaid liigutusi lisatakistusega. Resist hõlmab kõike alates stardi- ja peatamisliigutustest, järsust suunamuutusest, hüpetest kuni löögi- ja viskeliigutusteni.
  • Välikasutus, nagu jalgpalli või ragbi treenimine murul, on FLEXVIT Resistiga muretu. FLEXVIT treeningkummi saab seejärel lihtsalt pesta (kuni 60°C).
  • Rullituna on FLEXVIT Resist vööd kergesti transporditavad ka suurtes kogustes tänu nende väiksele kaalule. See muudab treeningkummid kasutatavaks kõikjal ja praktiliseks vahendiks meeskonna spordialadel.

Sporditreening

Treenerina saate kasutada FLEXVIT Resist väljakul, et parandada sportlase või meeskonna sportlikku sooritust. Kaasake spordialaseid harjutusi, sihtige olulisemaid lihasgruppe, suurendage järk-järgult vastupanu ning parandage tehnikat, jõudu, vastupidavust ja liikuvust.

Vastupanuga sprindid

FLEXVIT Resistiga sprindid parandavad kiirust, jõudu ja plahvatuslikkust. See on üks peamisi kasutusviise nii individuaal- kui meeskonnatreeningutes. See suurendab sammupikkust, parandab tehnikat ja sunnib sportlast rohkem pingutama, mis viib kiiremate sprintide ja paremate tulemusteni.

Rehabilitatsioon ja teraapia

Halli FLEXVIT Resistiga, mis pakub kõige vähem vastupanu, saab teostada madala mõjuga harjutusi, mis võivad olla abiks näiteks ristatisideme rebendi rehabilitatsioonis. See tähendab, et reie nelipealihas saab tugevdatud ja põlve stabiilsus paranenud varsti pärast operatsiooni.

Mitmesuunaline

Kuna FLEXVIT Resist võimaldab treenida mitmes suunas, saab harjutusi täpselt ja sihipäraselt raskemaks muuta. Näiteks väljaastete sooritamisel saab nii väljaaste kui ka pidurdamisliigutuse raskemaks muuta ning sõltuvalt ankurpunktist saab muuta ka tõmbesuunda (näiteks külgsuunas, ülevalt alla või alt üles).

Personaaltreeneritele

Personaaltreeningus saab FLEXVIT Resist olla abivahendiks ja meeldivaks tööriistaks, näiteks kätekõverduste sooritamisel, et vältida puusade vajumist. Tänu elastsusele saab abistamise taset kergesti reguleerida – õpilane saab toetust ja taktiilset stimulatsiooni, kuid töö ei tehta ära tema eest.

 

Lisainfo

Värv

Hall, Must, Sinine, Tumehall