Flexvit MultY Treeningkumm

Flexvit logo
Kategooriad: , , Tootekood: 41218

36.80

FLEXVIT MultY treeningkumm pakub laste ja noorte treeningutesse mitmekülgsust. Tänu nutikale disainile (sisseõmmeldud silmused) sobib see igale jõudluse ja intensiivsuse tasemele. Paljud võimalikud harjutused tagavad mitmekülgse treeningu, mis on vastupidav, kuid ilma raskusteta.

  • Lisage mitmekesisust laste ja noorte treeningutesse.
  • Parandage vastupidavust ja võimaldage aeglast sissejuhatust võistlusspordi juurde.
  • Tutvustage üldist vastupanu treeningut ilma raskusteta.

Kirjeldus

FLEXVIT MultY Band toob laste ja noorte treeningutesse mitmekülgsust. Tänu nutikale disainile (sisseõmmeldud aasad) sobib see igale sooritusvõime tasemele ja intensiivsusele. Paljude võimalike kasutusviisidega tagatakse mitmekesine treening vastupanuga, kuid ilma raskusteta.

Peaaegu kõik füüsilised soorituskomponendid nagu jõud, vastupidavus, painduvus ja koordinatsioon saavad MultY-ga täielikult oma osa. Vastupanu, painduvust ja suurust saab kiiresti kohandada vastavalt füüsilistele vajadustele.

Vastupanu võib kasutada toetaval (abi) või raskendaval (vastupanu) viisil.

Peamised omadused:

  • Pidev süvaalihaste kontroll
  • Intensiivsuse valik lihtsast kuni raskeni “reguleeritav”
  • Suur paindlikkus võimaldab kõikide jäsemete täielikku liikumisulatust

Saksamaal valmistatud – FLEXVIT tooted valmistatakse Saksamaal kasutades viimast tehnoloogiat ja vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Pesemine kuni 60° – FLEXVITi paelad saab pesta kuni 60°C juures ja seega ei jäta kahtlust, kui tegemist on hügieeniga.

Allergiavaba – Tänu spetsiaalsele tekstiilmaterjalile ei ole treeningu ajal nahal kontakti kummiga, mis võimaldab ka treenida lateksiallergiaga.

Sertifitseeritud treeningkummid – Kõik FLEXVITi paelad valmistatakse kõrgete kvaliteedistandardite järgi ja neile on omistatud OEKO-TEX® ja hügieenisertifikaadid.

AVASTA KOHE ÜLE 400 HARJUTUSE

FLEXVIT treeningu rakendusega pääsete ligi üle 400 funktsionaalse treeningharjutuse ekspanderkummidega. Koostage isiklik treeningkava või laske end inspireerida kogukonna treeningplaanidest. Regulaarsed uued postitused ja treeningud tagavad, et jääte motiveerituks ja liigute funktsionaalselt.
Laadige alla FLEXVIT rakendus SIIT ja avastage funktsionaalne kummide treening!

Lisateave:

  • FLEXVIT Noortekollektsioon on maailma esimene noortele mõeldud treeningkummide kollektsioon. FLEXVIT MultY võimaldab tugi- ja luu-lihassüsteemil taluda mõistlikku koormust ning annab seeläbi aluse raskusteta treenimiseks alates lapsepõlvest.
  • FLEXVIT MultY abil saate treenida viisil, mis on luude ja liigeste suhtes õrn. See muudab täiskasvanutel hilisema suurema koormusega alustamise lihtsamaks vastavas spordis. Treening aitab kaasa ka tervise hoidmisele ja vigastuste ennetamisele.
  • See võimaldab füsioterapeutidel läbi viia ohutut taastusravi treeningut ja kasutada lindi treeningu üldisi eeliseid: mitmekülgne, raskuseta, järkjärguline taandumine.
  • Koolid ja klubid saavad FLEXVIT MultY kaasata mitmesugustesse tegevustesse.

Mitmekesine treening noortele

FLEXVIT MultY pakub mitmesuguseid harjutusvõimalusi tänu oma sisseõmmeldud aasadele ja pikkusele. Eriti lihtsaid harjutusi, nagu käte sirutamine vastupanu elastsele lindile toetudes, on lastel ja noortel lihtne läbi viia ilma ülekoormuseta.

Jõutreening

Klassikalised jõuharjutused nagu küünarvarre lokid saab samuti teha meie FLEXVIT MultY-ga. Nii saab treenida head sooritust ilma lihaseid või liigeseid liigse raskuse tõttu üle koormamata. Lindi kinnitamine jala alla toetab ka stabiilset asendit ja kere harjutuse ajal.

Tõmbe- ja surumisharjutused

Tõmbe- ja surumisharjutusi saab teha mitte ainult välise ankru külge kinnitamisega, vaid ka lindi oma keha külge kinnitamisega. Näiteks rindkere surumist saab väga lihtsalt teha lamades põrandal. Sisseõmmeldud aasade abil saab vastupanu kiiresti ja lihtsalt kohandada individuaalsele tasemele.