Flexvit Chain Treeningkumm

Flexvit logo
Kategooriad: , , Tootekood: 41312

23.80

FLEXVIT Chain on ideaalne vahend liikuvuse ja paindlikkuse parandamiseks igapäevaelus. Selle abil saate leevendada pingeid ja lühikesi lihaseid venitada, parandades seeläbi kehahoiakut ja vähendades vigastuste riski. Valmistatud Saksamaal kõrgeimate standardite järgi, see teip on vastupidav, allergiavaba ja reguleeritava intensiivsusega.

  • Ideaalne vahend rohkem liikuvuse ja paindlikkuse saavutamiseks
  • Leevendab pingeid hetkega
  • Treenu oma lihas-faskiaalketti

Kirjeldus

FLEXVIT Chain on ideaalne kaaslane suurema liikuvuse saavutamiseks igapäevaelus. Eriti need, kes istuvad palju, saavad juba mõne harjutusega päevas kiirelt kasu. Eelkõige on siin rindkere-õlavööde tavaliselt oluliselt lühenenud, mis võib põhjustada kehva kehahoia ja pingeid.

Aktiivselt venitades erinevaid lihas-fastsia kette, mis läbivad inimkeha ning seeläbi stabiliseerivad ja ühendavad, saab pingeid vabastada ja lühenenud lihaseid pikendada: Tänu paljudele aasadele saab intensiivsust individuaalselt reguleerida.

Peamised omadused:

  • Paranda oma liikuvust
  • Treeni oma fastsiat efektiivselt
  • Reguleeri ketti täiuslikult vastavalt oma vajadustele
  • Väike, käepärane, ideaalne kaasas kandmiseks või kontoris kasutamiseks

Saksamaal valmistatud – FLEXVIT tooted valmistatakse Saksamaal kasutades viimast tehnoloogiat ja vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Pesemine kuni 60° – FLEXVITi paelad saab pesta kuni 60°C juures ja seega ei jäta kahtlust, kui tegemist on hügieeniga.

Allergiavaba – Tänu spetsiaalsele tekstiilmaterjalile ei ole treeningu ajal nahal kontakti kummiga, mis võimaldab ka treenida lateksiallergiaga.

Sertifitseeritud treeningkummid – Kõik FLEXVITi paelad valmistatakse kõrgete kvaliteedistandardite järgi ja neile on omistatud OEKO-TEX® ja hügieenisertifikaadid.

AVASTA KOHE ÜLE 400 HARJUTUSE

FLEXVIT treeningu rakendusega pääsete ligi üle 400 funktsionaalse treeningharjutuse ekspanderkummidega. Koostage isiklik treeningkava või laske end inspireerida kogukonna treeningplaanidest. Regulaarsed uued postitused ja treeningud tagavad, et jääte motiveerituks ja liigute funktsionaalselt.
Laadige alla FLEXVIT rakendus SIIT ja avastage funktsionaalne kummide treening!

Lisateave:

  • Nimi “Chain” (Eesti keeles: kett) viitab ühelt poolt treeningkummi kujundusele (õmblustega silmused, mis näevad välja nagu individuaalsed kettalüli) ja teiselt poolt rakendusele – lihas-fastsiaalsete ahelate treeningule. See pole tugevdusvahend, vaid seda kasutatakse paindlikkuse ja liikuvuse parandamiseks.
  • Eesmise lihasketi pinge või lühenemine võib kaasa tuua näiteks hingamise halvenemise, mis omakorda toob kaasa hapniku omastamise vähenemise ja seeläbi vastupidavuse vähenemise. Sel juhul saab FLEXVIT Chaini kasutada erinevate harjutustega eesmise lihasketi avamiseks, mis võib sellised probleemid kõrvaldada.
  • Tänu käepärasele suurusele sobib FLEXVIT Chain nii rühmatreeningusse, teraapiaalasse kui ka lihtsalt “vahepeale” igapäevatöös.

Kasulik inimestele kes istuvad palju

Kui istute palju või isegi peaaegu terve päeva, on teil FLEXVIT Chainiga alati kaasas ideaalne treeningvahend. Rindkere-õlavööde lüheneb tavaliselt istumise hulga tõttu. Sellega harjutusi tehes venitatakse ja avatakse rindkere-õlavööde, millest on kohe märgatavalt kasu.

Lihaspikkuse treening

Lihaspikkuse treening FLEXVIT Chainiga keskendub keha müofastsiaalsetele liinidele. Need on lihas-fastsiaalsed ahelad, mis ühendavad kogu keha. Külgmised lihas-fastsiaalsed ahelad kulgevad jala välisküljest kõrvadeni. FLEXVIT Chainiga venitate seda küljejoont.

Treening kogu ahela ulatuses

Keha ja selga läbib lihaste ja fastsia kett. FLEXVIT Chainiga muutub tavaline ettepoole painutamine intensiivseks venitusharjutuseks kogu tagumise keti jaoks, sest lisatakistus käe tagaküljel tagab seljalihase-fastsia keti venitamise algusest lõpuni.