Flexvit PATband Treeningkumm

Flexvit logo
Kategooriad: , , Tootekood: 41415

64.90

PATband on mitmekülgne treeningkumm, mis on loodud funktsionaalse treeningu ja taastusravi vajaduste rahuldamiseks. See 3 meetri pikkune treeningrihm, millel on 15 aasa, võimaldab mitmekülgset kasutust haarde- ja kinnituspunktidega. Spetsiaalselt välja töötatud koostöös kergejõustikutreener Patrick Herzogiga, pakub PATband efektiivset toetust nii jõu- kui ka venitusharjutustes, aitab parandada lihaste koordinatsiooni ja toetab keha õiget joondust. Ideaalne treeningvahend nii spordis kui ka taastusravis, PATband aitab tõsta treeningute efektiivsust ja soodustab kiiremat taastumist.

  • Universaalne treeningvöö funktsionaalseks treeninguks
  • 15 aasa ja üldpikkus üle 3 meetri
  • Arendatud koostöös ekspert ja kergejõustikutreener Patrick Herzogiga
  • Uuri lähemalt PATbandi kohta – selgitus, kasutamine, harjutused ja palju muud: lae alla siit!

Kirjeldus

PATband on nagu “Šveitsi armee nuga” treeningkummide maailmas. 3 meetri pikkuse ja 15 aasaga katab see kõik funktsionaalse treeningu ja teraapia vajadused. Treeningkumm on valmistatud elastsest tekstiilist, mis on nahal mugav ka suure koormuse all. Treeni oma lihasahelat funktsionaalsemalt kui kunagi varem, tänu keha järgivatele mähkimistele, pöördetakistusele ja optimaalsele jõuülekandele.

Peamised omadused:

  • Treeni uudsel tasemel sidumistehnikatega.
  • Asenda oma jõusaal rohkem kui 1000 harjutusega.
  • Mobiliseeri sügavaid lihaseid spetsiifiliste harjutustega.

Saksamaal valmistatud – FLEXVIT tooted valmistatakse Saksamaal kasutades viimast tehnoloogiat ja vastavalt kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Pesemine kuni 60° – FLEXVITi paelad saab pesta kuni 60°C juures ja seega ei jäta kahtlust, kui tegemist on hügieeniga.

Allergiasõbralik – Tänu spetsiaalsele tekstiilmaterjalile ei ole treeningu ajal nahal kontakti kummiga, mis võimaldab ka treenida lateksiallergiaga.

Sertifitseeritud treeningkummid – Kõik FLEXVITi paelad valmistatakse kõrgete kvaliteedistandardite järgi ja neile on omistatud OEKO-TEX® ja hügieenisertifikaadid.

AVASTA KOHE ÜLE 400 HARJUTUSE

FLEXVIT treeningu rakendusega pääsete ligi üle 400 funktsionaalse treeningharjutuse ekspanderkummidega. Koostage isiklik treeningkava või laske end inspireerida kogukonna treeningplaanidest. Regulaarsed uued postitused ja treeningud tagavad, et jääte motiveerituks ja liigute funktsionaalselt.
Laadige alla FLEXVIT rakendus SIIT ja avastage funktsionaalne kummide treening!

Lisateave:

  • Peaaegu piiramatu harjutuste valikuga on see treeningkumm justkui kaasaskantav jõusaal. See asendab Sinu hantlid elastse treeningtakistuse ja muutuva intensiivsusega. Kasuta seda oma jõutreeninguks, rehabilitatsioonivahendina või intensiivseks venitamiseks.
  • Sidumistehnikad on maailmas esmakordsed: aseta treeningkummi kehale lähedale, tekitades nii kehalähedast takistust. Sel viisil on iga liigutus raskem sooritada. PATbandi sidumistehnikad tõstavad jooga, pilatese, sportliku treeningu ja jõutreeningu enneolematule tasemele.
  • Mobiliseeri isegi sügavaid lihaseid spetsiifiliste harjutustega. See aitab ennetada valu ja lahendada olemasolevaid probleeme. PATbandiga saad seda teha igal ajal ja igas kohas.